Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προχωράει κανονικά η animated ταινία Super Mario Bros.

*
Η Nintendo επιβεβαίωσε ότι η νέα animated ταινία του Super Mario Bros. συνεχίζει να βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής και παραμένει στο πλάνο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες δημοσιευμένες, ωστόσο το Esquire ανέφερε σε πρόσφατο άρθρο του πως η ιαπωνική εταιρεία συνεργάζεται με τα Universal Studios για το project. Πάντως δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν μιλάμε ακόμη για την παραγωγή που είχε αποκαλυφθεί κάποια στιγμή το 2018 ή για κάτι εντελώς καινούργιο. Ο Shigeru Miyamoto θα βρίσκεται στη θέση του συν-παραγωγού, μαζί με τον Chris Meledandri της Illumination (εταιρεία που δημιούργησε τα Minions και τα Despicable Me). Η προβλεπόμενη ημερομηνία πρεμιέρας είναι κάπου στο 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*